Bijdragers

woensdag 2 december 2020

ondeugend aapje

 


Vandaag heb ik dit ondeugende aapje afgemaakt. 
Ik vond het wel even een hele klus, maar ben super blij met het resultaat.
Hier zijn die nachtelijke uurtjes toch perfect voor ?
Ik wil dan geen herrie maken (de Ebosser doet dat zeker) en ik heb de meeste rust in mijn hoofd voor de creatieve ideeën.

9 opmerkingen:

 1. toch niet de bedoeling dat je 's nachts aan de knutsel gaat? Maar wel een prachtig kaartje met het ondeugende aapje...
  Hoop dat je volgende nacht wel lekker slaapt...
  Groetjes
  Nancy
  (juist gegokt hoor voor het kaartje)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart... wat naar dat je niet kan slapen en dan maar aan de hobbie gaat... als je toch ligt te draaien en het lukt niet... zo gek heb ik het gelukkig nooit gemaakt... ik hoop dat je gauw weer goed kan slapen want sat is niet leuk. Sterkte ermee. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof kaartje, ik hoop dat je binnenkort weer wat kunt slapen. Zelf vind ik het heel prettig om in alle rust in de nacht te knutselen.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je toch niet kan slapen? dan is dit misschien een goede oplossing. Maar hoop wel voor je dat je snel weer 's nachts beter kan slapen. Maar ik herken wel het feit als ik iets in mijn hoofd heb van een idee dat ik het maar beter kan opschrijven anders kan ik ook niet slapen. Je resultaat is prachtig!!
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaart is super geinig met die aap! Nu dit project af is lukt het misschien wel om vannacht te slapen! Maar dan moet je natuurlijk niet met iets anders in je hoofd zitten.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een schatje Hetty maar freubelen kun je beter overdag doen en snachts lekker slapen hoor! Balen dat slecht slapen, ik slaap ook slecht maar blijf maar gewoon draaien.....Lieve groetjes xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha wat een leuk en grappig kaartje! Jammer dat je slecht slaap maar er schijnen veel vrouwen slecht te slapen. Sterkte ermee!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, wat een super ondeugend aapje op je leuke kaart Hetty, hier wordt je toch helemaal blij van?
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuk appje ! Het plezier straalt van je kaartje. Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Voer hier uw reactie in.